Morgenblond Schrijftafel Vlaardingen

Denk jij regelmatig: Ik zou wel wat vaker willen schrijven!

En kom je er vervolgens niet aan toe? Zeg dan eens eerlijk tegen jezelf of dat echt zo is of dat je er simpelweg de tijd niet voor neemt. Hoe dan ook, Morgenblond heeft daar wat voor: SCHRIJFTAFEL. Het is zo simpel als het klinkt. Er is een tafel en je gaat schrijven. WE. We gaan schrijven.

Maar ik ben helemaal niet goed!

O, nee?’ En als dat dan echt zo is: ‘Nou, en?!‘ Het gaat er om dat je plezier hebt in het schrijven. Trouwens, fietsen lukte ook beter na veel oefenen. Je moet gewoon meters maken en met een klein duwtje in de rug, maak je een soepelere start.

Schuif aan en schrijf wekelijks wat creatieve stukken. Je krijgt korte en eenvoudige opdrachten aangeboden om jezelf in de schrijfstand te zetten. Daarna ga je aan de slag. We lezen samen het geproduceerde werk en voorzien elkaar van feedback. Laagdrempelig en alleen als je dat wil natuurlijk.

Praktisch

WieIedereen van 16 jaar en ouder is welkom als er plek is.
Beginners & gevorderden .
WatSchrijven aan de hand van korte opdrachten.
WaarVlaardingen
WanneerDinsdagavond (of in overleg op een andere dag)
WaaromSchrijven is goed voor het leegmaken van je hoofd. In ons drukke leven stellen we zelfs dat wat we leuk vinden uit. Met SCHRIJFTAFEL krijg je het zetje om daadwerkelijk schrijfmeters te maken.
Hoe Met pen&papier of op je iPad. Het is jouw feestje.
Je krijgt korte opdrachten en gaat aan de slag. That’s it.

Interesse?

Stuur even een berichtje en kom vrijblijvend meeschrijven.