Hoi ik ben Bianca, 36 jaar. Ik woon samen met mijn man Mart, onze dochter Nora en kater Bob Ross in ons huis uit 1900. Onder de rook van Rotterdam probeer ik de wereld wat groener en vriendelijker te maken. 

Verbouwing van het huis

In oktober 2017 kregen we de sleutel van een enorm klusproject en hierover laat ik meelezen en kijken op de THUISpagina onder het kopje VERBOUWING. Met deze berichten wil ik anderen aanmoedigen, inspireren en geruststellen. Het opbouwen van een woning is ideaal om alles zo te kunnen maken dat het precies bij je past. De weg die je moet nemen om daar te komen is zwaar. Loodzwaar. Ik hoop dat ik mensen die een klushuis overwegen een indruk kan geven van de hoeveelheid werk die je jezelf op de hals haalt, zodat je met een realtisch beeld kan beginnen. Als je beter weet waar je aan begint, hoe je dit wil aanpakken en goed je einddoel voor ogen kan houden…dán houd je het vol.

En met koffie. Af en toe goed huilen. Raad vragen bij vrienden. En goede maaltijden.

En lijstjes.

Heel veel lijstjes.

En geduld.

Naïviteit kan ook helpen.

In het normale leven

In mijn vrije tijd onderneem ik van alles met mijn gezin. Hierover lees je op de UITpagina. We gaan graag naar musea, picknicken in het park of eropuit met onze Volkswagen T3 camperbus alias Erwtenbak of Prinses Fiona. Ik houd veel hiervan bij in een Art Journal. Andere bezigheden zijn lezen, keramieken en schrijven. Ik schrijf korte VERHALEN en ik werk –al veel te lang, maar veel te weinig– aan een roman. Wil je mijn werk zien, kijk dan in het ATELIER.

Aangezien mijn leven zo lekker rustig en overzichtelijk is, zocht ik nog wat extra afleiding. Dus heb ik maandelijks een LEESCLUB over de vloer.