De Erwtenbak

De Erwtenbak

Eerder nam ik jullie mee in mijn project roestaratie van mijn Volkswagen T3. Echter het leven gebeurde en het bloggen even niet. Toch deel ik graag het resultaat.

Het aantal uren dat ik heb besteed aan schuren en plamuren is ontelbaar. Evenals het geld dat er ongemerkt in gaat zitten trouwens. Vragen hieromtrent worden dan ook op professionele wijze ontweken.

Helaas is de fotoreportage niet zo uitgebreid geworden als ik had gepland, maar het geeft toch een kleine inzage in het proces.

Nadat al het laswerk was gedaan en de bus was geschuurd en geplamuurd kwam er een grondlaag op. De eerste laklaag bleek niet zo goed te gaan, omdat we alles nog goed moesten afstellen. Ook bleek de lak op het dak -ondanks de voorbereiding- niet te houden. Een groot deel moest dus opnieuw geschuurd worden.

Het grote afmonteren is begonnen, hoera.

Met Moederdag mag ik altijd kiezen wat ik het liefste wil doen. Winkelen, een boek lezen, uitslapen of lang in bad bijvoorbeeld. Ik koos: mijn bus afmaken zodat ik ‘m thuis kan brengen. En dat is wat ik deed.

10 mei 2020 mijn Erwtenbak is thuis.

Dit vind je misschien ook leuk...

Wat vind je ervan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.