Balustrade

Het is bijzonder te noemen dat ik de gehele intense verbouwing met kruipdoor routes boven wist te komen (zelfs inclusief glazen koffiepot, omdat het enige waterpunt op zolder was) en dat ik recent tweemaal bijna naar beneden ben gelazerd bij het uitslaan van de was. Mart is vond het daarom tijd worden om het plaatsen van een balustrade omhoog te halen op de prioriteitenlijst.

Op zolder moeten er ook nog tal van zaken gemaakt worden (een vloer op de overloop, aftimmeren achter de wasmachine, raam in de badkamer afwerken, deuren maken en plaatsen, enz), maar dit is ook weer een fijne afwerkingsstapje.

Het trapgat
Balustrade is geplaatst

Mart gaat een drukke tijd tegemoet wat betreft zijn werk nu Zomerterras eraan komt, dus van klussen zal de komende tijd niet zoveel komen. Er zal dus tussendoor wat uurtjes gesprokkeld moeten worden om het beneden stuc-klaar te krijgen voor de deadline van 1 oktober. StucaSteve gaat starten in de keuken. Half november zal het keukenblad worden gestort dus voor die tijd moeten wij alle voorbereidingen hebben getroffen. Wederom een fingers-crossed periode.