Keuken is geleverd

Afgelopen zondag (want de laatste dag 10% korting) hebben we de keuken besteld en vandaag werd deze geleverd. Het zijn voornamelijk de kastjes en lades, want de apparatuur hebben we inmiddels al klaar staan in de loods. We moeten alleen nog op pad voor een keukenboiler, fronten en een blad en dan zijn we compleet.
Keukenkasten van Ikea zijn geleverd
De loodgieter werkt in de avonduren aan nog wat laatste leidingwerk. Een deel moest anders, omdat we de vaatwasser rechts in de hoek hadden bedacht en de oven naast de spoelbak. Tijdens een project als dit ben je regelmatig te moe om plannen in 1 keer goed uit te denken. Nu we het plan nog eens doornamen, besloten we de oven en vaatwasser van plaats te ruilen.
Leidingwerk in de keuken
Mart is naast zijn 8daagse-werkweken ook nog aan de gang (padoem pats) geweest.
Frames in de gang
De woonkeuken krijgt meer en meer vorm en het project begint haast overzichtelijk te worden.
Tussenwand woonkeuken en hal
Inmiddels hebben de klusburen een nieuwe muur gemetseld. Zij maken een uitbouw tot aan onze loods en de muur die er stond, kon je omver kijken dus is er besloten een verse neer te zetten. De dakbedekking gaat er dit weekend verder op en hopelijk bouwen ze snel de achtergevel. Waarom dat mij iets uitmaakt? De muur wordt pas gevoegd als de achterzijde ook zover is en tot die tijd kan ik niet beginnen met mijn groenvoorziening waar ik zo naar verlang. Iets met geduld en het gebrek daaraan.
Nieuwe muur in de tuin

Dit vind je misschien ook leuk...

Wat vind je ervan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.