Zandcementdekvloer wordt gestort

De afgelopen dagen ben ik enige uren in de weer geweest om de vloer zo schoon mogelijk te kunnen opleveren. Aangezien deze bestond uit een soort enorme legoplaten met als bonus een vastgezette slangenpartij die niet mocht beschadigen was dit op zijn zachtst gezegd een aardig werkje.

Ondanks dat we de vloer er zo eigenlijk al heel gaaf vinden uitzien, hebben we besloten voor een toch wat praktischere oplossing te gaan. Hiervoor hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de mensen van AVV die professioneel en in 3,5 uur de hele dekvloer hebben gestort.

Om 6.00 uur stond de 12 meter lange wagen in ons kleine straatje. De buren in de straten rondom door ons geïnformeerd middels briefjes door de bus. In een wijk uit 1900 is alles klein en parkeergelegenheid gering, dus meedenkende en helpende buren zijn -ook hier weer- waardevol.

Met een slang vanaf de wagen worden er hopen zandcement naar binnen gepompt. De mannen zijn met zijn tweeën en werken geroutineerd samen. Ik moet gaan werken en kan dus het proces niet verder volgen, maar om 9.30 uur krijg ik een appje dat de vloer klaar is. Wauw.

Dit vind je misschien ook leuk...

Wat vind je ervan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.