De meeste frames klaar

Het is beneden al die tijd één open ruimte geweest en ik vind het nu wat klein aanvoelen. Dat is in de praktijk onzin, want hier komt alleen een hal, toilet en woonkeuken. Er zal dus plek zat zijn.

We werken voorzichtig op platen om te voorkomen dat de reeds geplaatste vloerverwarming niet beschadigd. Op 5 maart zal de vloer worden gestort. Voor die moet de ruimte uiteraard leeggemaakt zijn. Gelukkig hebben we een flinke loods en met het professionele stapelwerk van Mart passen de pakken isolatie daar nog wel in.

Mart werkt nauwkeurig en ondanks dat je er later niets meer van ziet, is het wel gaaf dat alles zo evenredig is gemonteerd.Het frame staat vast aan de balken en de vloer en niet tegen de achterwand. Wij willen contactgeluid met de buren zo minimaal mogelijk maken. Het wordt voor ons namelijk de plek waar we met vrienden en familie avondjes zullen doorhalen, terwijl het bij de buren hun slaapkamer is.

In deze hoek zal de keuken komen. Tegen de achterwand komt in het midden het vijfpits Smegfornuis met wokbrander en oven van 90cm breed. Rechts komt de vaatwasser. Links komt de wasbak met daarnaast een combi-oven. Waar de ladder tegenaan staat wordt de koffiebar. Over het geheel laten we het werkblad doorlopen, dus het wordt een werkoppervlak.

Dit vind je misschien ook leuk...

Wat vind je ervan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.