Tegelen met behulp van laser

Witten

Witten met bescherming

Met zoveel nieuwe muren, gaan er liters latex doorheen. En als je boven je hoofd aan het witten bent, dan spettert een groot deel daarvan ook zodanig over je heen dat je er naar een uur uitziet als een gespikkelde beer.

De vorige keer duurde het een paar dagen, voordat ik alle klontjes uit mijn haar kreeg gepeuterd, dus vandaag heb ik een sjaal opgeofferd.

Nora heeft ’s middags klasgenootje Donna te spelen. Ze willen slijm maken en een excuus dat ik die rommel niet in mijn huis wil, vond ik een ongeloofwaardig excuus. Dus we schaffen de twijfelachtige ingrediënten -lenzenvloeistof, lijm en scheerschuim- aan en gaan aan de slag. Het was trouwens meteen een goede manier om contact met de buren te leggen, want het slijm mislukte en op internet las ik dat het geheime ingrediënt baking soda was. Dus Nora is bij de buren gaan vragen of zij dit hadden. Gelukt. Slijm (helaas) ook gelukt. Maar twee blije meisjes, dus dat maakt een hoop goed.

Slijm maken
Slijm maken

Op de achtergrond zie je de steiger staan die gebruikt wordt als aanrecht. Rolkastjes van de Ikea bieden uitkomst voor ons bestek, servies en etenswaar. Doeken erover tegen het ergste stof en makkelijk te verplaatsen voor, tijdens en na het klussen. We koken op een gasstelletje en hebben zelfs een klein oventje.

Tegelen met behulp van laser

’s Avonds tegelt Mart de achterwand voor bij de wasbak in het atelier. Dit was vooraf niet bedacht, maar we besluiten dat we dit beter kunnen doen als we zolang deze ruimte als keuken gaan gebruiken. Om te zorgen dat de lijnen waterpas zijn, gebruikt hij een laser.

Dit vind je misschien ook leuk...

Wat vind je ervan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.