Hulp van Bart Michel en Cok

Heftige klusdag

Het was een drukke bedoening vandaag met de hoeveelheid hulp die we kregen. Michel, Isa, Bart en onze vaders kwamen helpen. Bart en Michel hebben het plafond op de eerste etage uitgevlakt met raggels. Mijn vader en ik hebben een scheve muur opgevuld met stucplaten en een muur betimmerd in kantoor. Marts vader heeft electra gelegd en daarna met mijn vader gewerkt aan een houten frame in kantoor.

Hulp van Bart Michel en Cok
Hulp van Bart Michel en Cok

In kantoor klapte er een koppeling van een CVleiding en het water spoot er met zo’n kracht uit dat het in de woonkamer tegen de muur kletterde. We maakten alles zo snel mogelijk droog om te voorkomen dat de stucplaten op de wand en/of het OSB op de grond zou gaan uitzetten. Er lag gelukkig enorm veel zaagsel overal, dus dit gebruikte ik om het vocht mee aan te trekken. Werkte goed.

Electra aanleggen overloop
Electra aanleggen overloop

In de loods is Mart even iets gaan slopen om zijn frustratie kwijt te kunnen. Hij heeft zoveel tijd gestoken in het aanleggen van het leidingwerk, maar het wil niet goed lukken. Het is echt een taak voor een professional (of het moet het enige zijn dat je tijdens een verbouwing moet doen, zodat je er alle tijd en rust voor hebt). Voorzichtig pols ik dit bij Mart en na een uurtje geeft hij aan dat ik toch maar een loodgieter moet inschakelen. Ik vind het absoluut geen zwakte, maar ben juist trots dat hij durft toe te geven dat sommige dingen nu eenmaal uitbesteed moeten worden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Wat vind je ervan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.